Om mig

Mitt foto
Österbotten, Finland
Jag är 25 år gammal och lever tillsammans med min lilla familj i vårt eget hus på landet. På bloggen skriver jag om min vardag och det som händer i livet just nu. Välkommen med bland funderingar kring bakning, blöjbyten och andra vardagssysslor.

söndag 18 april 2010

vinterdäck

Idag finns det säkert många som ångrar att de har bytt till sommardäck. Det är nämligen på noll och snöar. Riktigt trist vårväder med andra ord. Vi kan iaf röra oss fritt eftersom vi fortfarande har vinterdäcken under båda bilarna. Men jag är inte förvånad om tidningarna snart börjar rapportera om trafikolyckor..

tisdag 13 april 2010

vårens modeller


Med kameran i högsta hugg begav jag mig ut på vår bakgård för att fota vårens fotomodeller. Genom köksfönstret hade jag beundrat en stor fin gräsand under tiden jag strök gardinerna o nu planerade jag då att få en fin bild av den. Men det gick inte alls som jag hade tänkt mig. Gräsanden simmade lugnt in mellan kvistarna o gömde sig. Han var tydligen inte alls intresserad av att vara modell. Nu när jag är inne tillbaka så har han förstås simmat ut ur buskaget igen o ligger nu ute på öppet vatten igen..

fredag 9 april 2010

Äntligen fredag


Veckan har varit lång trots att den endast bestod av fyra arbetsdagar. Jag kan inte påstå att det har varit varken mer eller mindre jobb än vanligt men däremot verkar inte kroppen hänga med riktigt ännu. Det tar sin tid att komma in i rullorna för 3 skiftet igen. Återstår att se inkommande vecka hur det går med nattskiftet..

Vi lallar på här hemma ikväll. Fixar o trixar småsaker som fallit oss ur händerna. Omorganiserar lite i skåp o lådor.. sånt som är rätt skoj om man är på rätt humör. Barnleksakerna har te.x. flyttat för att vara närmare till hands medan en del verktyg kommer sig ut till förrådet igen. Allt har sin plats så att säga, men trots att vi bott här snart 2år så har vi ännu inte hittat rätt plats för en del småkrafs.

Men nu skall det bli kaffepaus och till den hör förstås bärkvarg på mannens begäran.